Kjøp bitcoin

Kjøp Bitcoin

Bitcoin er kanskje en av de aller mest spennende og imponerende valutaene som finnes, og er uten tvil en meget imponerende jobb gjort av veldig mange der ute som ønsker å være med på noe som veldig få andre var med på. Ønsket om å ta del i dette er en av driverne bak bevegelsen Bitcoin. Her snakker vi om en større gruppe mennesker som ikke ønsker å være en del av et maskineri som er satt opp for å begrense folk og folks mulighet til å ta selvstendige økonomiske valg.

Det er veldig lett for banker og land og si at hos oss kan du gjøre som du vil, helt til det kommer for en dag at du ikke bare kan gjøre som du vil. Skal du for eksempel kjøpe eller betale for noe i et annet land så må du rapportere inn til banken hvorfor du gjør betalingen. Hvis det er større beløp blir dette igjen rapportert videre slik at folk følger med på deg som betaler, men også på den du betaler til. På denne måten så ligger det kontrollorgan inne og følger med hele veien. Føler de at du gjør noe feil eller at noe er mistenkelig kan de blokke det du driver med. Det går ikke med Bitcoin. Kjøp Bitcoin og gjør deg selv til mester i egent hus. Det er kun du som eier og handler i Bitcoin som fult ut kan bestemme over egen væremåte og over egen vilje og evne til å gjøre noe.

Kryptovalutabørs

Når du skal kjøpe din første Bitcoin, eller din første annen kryptovaluta, er det viktig at du tar et pust i bakken og tenker over hvordan du gjør dette og hvorfor du gjør dette. Det er et stort steg som du også bør føle litt på. Det er nemlig en fin følelse å kunne kjenne på hvor mye som kan gjøres ved slike kjøp.

Når det er sagt er det også viktig å finne ut hvor du skal kjøpe disse tingene. Du kan velge Bitway.no som sted om du vil kjøpe Bitcoin. Her er det mye informasjon og det er også veldig mye smart stoff, som strategi og hvordan du bør sette deg mer inn i det som skjer. Du kan også bruke andre børser som Coinbase eller Kraken. Det finnes et hav der ut. Det finnes litt forskjellige typer som gjør det vanskeligere eller lettere å bruke. Bitway.no er veldig enkelt å bruke.

Fiatvaluta

I kryptovalutaverdenen snakker man ofte om fiatvaluta. Fiatvaluta er jo et litt morsomt ord som betyr vanlig tradisjonell valuta. Det er så mye snakk om valuta at man nå har satt ord på hva man egentlig mener som referanse til tradisjonell valuta. Tradisjonell valuta i kryptoverdenen er norske kroner eller dollar, og lignende valuta. Du må bare huske på at ikke alle fiatvalutaer er like lette å bruke. Dollar og Euro tas de fleste steder.